Trigger menu Trigger search form
« חזרה לפורום

פורום פרוקטולוגיה, כירורגיה קולורקטלית ומחלות מעי דלקתיות

Pns ניתוח

  • מאת: אדווה
  • תאריך:30.04.2018
  • שעה: 10:16

היי אני אדווה בת 19, חיילת.
לפני שלושה חודשים התחיל לי כאב באזור הגב התחתון קרוב לתחילת הישבן ולאחר התייעצות עם רופא קיבלתי אנטיביוטיקה אוגמנטין למשך שבוע מכיוון שהיה חשד לPNS.
לאחר שהסתיים הטיפול האנטיביוטי חזר לי הכאב שלווה בגולה בתחילת הישבן נפוחה וכואבת.
עשיתי אולטרסאונד רקמות רכות באזור הפילונידלי בקו האמצע שהודגם אזור היפואקואי מעט ווסקולארי. הכירוגית ייעצה לי לעשות ניתוח.
השאלה שלי היא האם כדאי לעשות את הניתוח עכשיו למרות שאינני סובלת מכאבים? האם יש סיכון בכך שדוחים את מועד הניתוח?
תודה רבה על העזרה

  • Arie Pelta
  • 30.04.2018,
  • 10:23

פילונידל – אין צורך אולטרה סאנד. אין צורך אנטיביוטיקה.
אם יש חורים חייבת ניתוח כריתת חורים של הפילו ידך בהקדם עצמו עצל מומחה כמוני .
הצבא מכיר אותי מימרפאת מומחים בעיר בהדים . מגיע לך לבקש ייעוץ עצלי באסותא . 03-764-5444.